Soorten Rolluiken

Rolluiken beschermen tegen kou, lawaai en inbraak. Maar wist U dat ze daarnaast ook heel mooi kunnen zijn? Rolluiken zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Vast ook in de Uwe!

Rolluiken zijn leverbaar in diverse uitvoeringen: in schuine of ronde kasten.

Daarnaast leveren wij ook inbraakveilige rolluiken.

Rolluiken zijn onderhoudsarm en bestand tegen bijna alle weersinvloeden.

Rolluiken bieden een preventieve werking tegen inbraak want ze kunnen nagenoeg niet worden opgetild vanaf de buitenkant. Bovendien kunnen, als optie, alle rolluiken voorzien worden van zogenaamde stalen binnenplaten.

Ook de doe-het-zelver kan bij ons terecht voor levering van kant en klare rolluiken tegen zeer gunstige prijzen. Bij bevestiging van Uw order kan ik, desgewenst, tegen een kleine vergoeding binnen Limburg, bij U langskomen voor advies en nameting.

Uw bestelling wordt tegen geringe kosten door heel Limburg bezorgd, buiten Limburg vragen wij een vergoeding afhankelijk van hoeveelheid en afstand. De doe-het-zelver ontvangt van ons 1 jaar garantie op het materiaal maar niet op de zelfmontage.  

Rolluiken

Rolluiken kunnen geleverd worden met de volgende bedieningen: handmatig, elektrisch of automatisch met behulp van tijdschakelaar en/of afstandsbediening.

Onze rolluiken zijn van aluminium en, voor de lamellen, verkrijgbaar in 14 standaardkleuren en 12 standaard kastkleuren. Tegen meerprijs is de kast, geleiders en onderkast in elke RAL-kleur leverbaar.

U krijgt 5 jaar garantie op de door ons geleverde en gemonteerde rolluiken waarvan 2 jaar volledige garantie. Na het tweede jaar berekenen wij slechts de arbeidskosten.

Rolluiken opmeten en installeren door ABOS type ***